Startsida Nyheter Extrapriser Villkor & Info Information om storlekar
Kortbetalning & internetbetalning hos Payson
E-handelslösning från Textalk Webshop
 

Adress:

Tinas Skor & Sånt
Köpmangatan 40C
73531 Surahammar

Telefon:

(0220)36932

E-post:

info@tinasskor.se

Öppettider:

Vardagar 10-18

Lördagar Stängt

Söndagar Stängt

Om Tinas Skor & Sån't

Tinas Skor & Sån't finns som butik i Surahammar strax utanför Västerås och har funnits sedan 1998. Vårt utbud är brett och vi har allt från skor och väskor till smink och hudvårdsprodukter. Det mesta av sortimentet hittar du här i webbutiken.Köpvillkor och levaransvillkor

Normal leveranstid är 2-7 arbetsdagar inom Sverige. Vi reserverar oss för att vissa storlekar och produkter kan vara slut. Skulle det endast vara en del av beställningen levererar vi det som finns. Vi anlitar posten som transporterar våra försändelser. Varorna kommer till det utlämningsställe som ligger närmast dig.


Payson

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

Om du väljer att betala med Paysonfaktura så tillkommer en avgift om 29 kr. Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress Du anger. För att betala mot Paysonfaktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Payson logo


 Postförskott

Du betalar när du hämtar ut paketet med varor från ditt utlämningsställe. Du måste betala hela beställningens värde innan du får ut paketet. För postförskott tillkommer en avgift på 99 kr samt postens fraktavgift på 50 kr vid köp under 500 kr. Största orderbelopp är 4500 kr. Vid ej utlöst paket tas en avgift om 150 kr ut i omkostnadsavgift plus kostnad för returfrakt.


Returfrakt och ångerrätt

Du kan alltid returnera dina varor om du inte är nöjd inom 10 dagar det betyder att du har möjlighet att prova varan hemma.

Kontakta oss för att få information om var varorna skall returneras. Varorna måste vara oanvända och originalförpackningen får inte vara skadad. Paketet måste emballeras väl för att undvika fraktskador - vid skada godkännes ej returen. När vi granskat returen och det är utan anmärkning sker återbetalning. Skador på varan medför avdrag på återbetalningen. Fakturavgift samt ev. fraktavgift åtebetalas ej.

Returer skickade mot postförskott kommer inte att lösas ut.


Reklamationer

När vi mottagit varan och godkännt reklamationen kommer vi göra något av följande:

Vi försöker först reparera varan går inte detta får Ni en ny likadan vara. Skulle varan vara slut och varan inte går att reparera får Ni pengarna tillbaka.

Reklamtioner ska ske inom rimlig tid. Varan får inte ha använts oaktsamt.


Ej hämtade paket

Paketet finns kvar på utlämningsstället i 14 dagar. Får vi tillbaka paketet outlöst så debiterar vi dig för alla våra omkostnader 150 kronor plus kostnad för frakt. Betalningen ska vara oss tillhanda 10 dagar från fakturadatum. Behöver vi skicka påminnelse tillkommer en påminnelseavgift på 60 kr. Vid utebliven betalning skickas den vidare till inkasso vartefter det tillkommer ytterligare kostnader. Vi debiterar en ränta om 24 % från förfallodag på uteblivna samt försenade betalningar.


Personuppgifter

Enligt personuppgiftslagen måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Uppgifterna kommer att hanteras av Tinas Skor & Sånt personuppgiftsansvarig. De personuppgifter du lämnar kan komma att användas för att säkerställa leveranserna till dig, för att lämna erbjudanden om våra produkter till dig. De uppgifter du lämnar är endast tillgängliga för Tinas Skor & Sånt. Du har rätt att ta del av de uppgifter som finns registrerade om dig. Du har alltid rätt att begära att Tinas Skor & Sånt ska radera eller korrigera de uppgifter som finns om dig. Genom att godkänna Tinas Skor & Sånts köpvillkor samtycker du till ovanstående.

Beställningar gjorda i någon annans namn eller andra falska beställningar polisanmäles.

 


Copyright 2008 © Tinas Skor & Sånt - Telefon 0220-369 32 - E-post: kundtjanst@tinasskor.se

Skor, Barnskor, Damskor, Herrskor, Pojkskor, Flickskor, Tofflor, Kängor, Vinterskor, Sommarskor, Höstskor, Vårskor, Väskor, Smycken, Skechers, Uggs, Wildflower, Pavon, Pippi, Disney, Moomin, Scholl, Björn Borg m m. Pumps, Stövlar, Finskor, Boots, Festskor, Partyskor, Snowjogging, Klackskor, Högklackade skor, Loafers, Gymnastikskor, Sneakers, Sportskor, Sandaler, Löpskor, Promenadskor, Tygskor, Skinnskor, Handväskor, Lackskor, Lågklackade skor m m